Complete waterski pakketten online


Voor wie alles (op) nieuw wil aanschaffen zijn onze complete pakketten ideaal. Kies de ski die past bij jouw ski-ervaring en kop daar direct alle bijpassende bindingen en kleding bij! 
Maak een keus voor jouw waterski-pakket.

Meer informatie? Bel of mail gerust!


Waterski, vlaggen, zwemvesten en touwen

Jobe allegre 67 INCH combo waterski pakket

De Allegre comboski's hebben de perfecte combinatie van kracht en controle voor combo- en slalomski's. Deze hebben verstelbare horse-shoe-bindings en een speciale tunnel aan de onderkant voor meer stabiliteit. De ski's staan garant voor ongelimiteerd plezier tijdens elke sessie. Onze top coating is toegevoegd voor een sterkere en verbeterde weerstand tegen krassen en verkleuring. De ski's zijn gemaakt volgens de fabrieksstandaarden om gewicht te verminderen en meer kracht te krijgen tijdens het productieproces. Met Jobe krijg je het volledige pakket in een transparante tas met een kick-off-rope, watersportvlag en een universeel vest.

€ 259,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Jobe allegre 67 INCH combo waterski pakket

De Allegre combo ski's hebben de perfecte combinatie van kracht en controle voor combo- en slalom skiën. Deze hebben verstelbare horse shoe bindings en een speciale tunnel aan de onderkant voor meer stabiliteit. De ski's staan garant voor ongelimiteerd veel fun tijdens elke sessie. Onze top coating is toegevoegd voor een sterkere en verbeterde weerstand tegen krassen en verkleuring. De ski's zijn gemaakt volgens de fabriekstandaarden om gewicht te verminderen en meer krijgt te krijgen tijdens het productieproces. Met Jobe krijg je het volledige pakket in een transparante tas met een kick off rope, watersportvlag en een universeel vest.

€ 259,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Jobe allegre 67 INCH combo waterski pakket

De Allegre combo ski's hebben de perfecte combinatie van kracht en controle voor combo- en slalom skiën. Deze hebben verstelbare horse shoe bindingen en een speciale tunnel aan de onderkant voor meer stabiliteit. De ski's staan garant voor ongelimiteerd veel fun tijdens elke sessie. Onze top coating is toegevoegd voor een sterkere en verbeterde weerstand tegen krassen en verkleuring. De ski's zijn gemaakt volgens de fabriekstandaarden om gewicht te verminderen en meer krijgt te krijgen tijdens het productieproces. Je krijgt het volledige pakket in een transparante tas met een kick off rope, watersportvlag en een universeel vest.

€ 259,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Jobe Allegre 59 INCH combo waterski pakket

De Allegre combo ski's hebben de perfecte combinatie van kracht en controle voor combo- en slalom skiën. Deze hebben verstelbare horse shoe bindings en een speciale tunnel aan de onderkant voor meer stabiliteit. De ski's staan garant voor ongelimiteerd veel fun tijdens elke sessie. Je kan jouw favoriet kiezen in vier verschillende kleuren.

Met Jobe krijg je het gehele pakket in een transparante tas geleverd. Een kick off rope, waterfportvlag en een universeel vest. Ideaal voor iedereen die nog materiaal aan moet schaffen.

€ 259,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1