Watersportartikelen van Jet Watersport

Wakeboard

Onze aanbod aan wakeboard artikelen is het uitgebreidste aanbod in Nederland. Van helmen tot reddingsvesten en van boards tot bindingen. Je vindt het allemaal in onze online winkel

Kneeboard

Kneeboarding is een ware kunstvorm op zich. Het is lastigere dan men denkt, maar zeker de moeite van het proberen waard. Check onze online webshop vol kneeboards.

Waterski

Of je nu een beginnende of een ervaren waterskier bent, je vindt bij ons een uitgebreid pakket aan waterski's, bindingen en kinderpakketten. 

 


Sup Board

Een sup board aanschaffen vraagt nogal wat kennis. Daarom hebben wij mensen in dienst die je graag helpen met het uitzoeken van een sup die bij jou past. Bekijk onze shop, bestel je board of vraag om aanvullende informatie.

Accessoires

Veiligheid op en rondom het water is belangrijk. Daarom bieden wij veel watersport accessoires aan die te gebruiken zijn tijdens het watersporten. Er is een breed assortiment voor jong en oud, dames en heren!

Watersportkleren

Wetsuits, shorts, shirts, hoodies en nog veel meer unieke watersportkleding vind je in onze JOBE shop. Voor dames en heren de nieuwste modellen voor het zomerseizoen van 2018.